El Patge Xiu-Xiu arriba a Terrassa per recollir les cartes dels nens i les nenes. Fem bondat de la bona!

Un any més, i en són 66, el Patge Xiu-Xiu  torna a Terrassa per recollir les cartes dels nens i les nenes. El XiuXiu ha arribat en tren i ha fet tot un recorregut fins a l’Ajuntament on ha llegit el seu discurs.

El patge ha estat rebut per les autoritats a l’estació del Nord i ha circulat amb el seu carruatge pels carrers del centre fins al Raval de Montserrat on ha recollit un bon grapat de cartes. Molts terrassencs i terrassenques s’han apropat per donar-li un any més la benvinguda i per rebre els seus consells.

Fins el dia 5 de gener, el patge visitarà Casals de Barri, Centres Cívics i Entitats de la ciutat per recollir les cartes que els nens i les nenes volen fer arribar a Ses Majestats els Reis de l’Orient.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *