Celebrem la 52a edició del Terrassenc de l’Any

Celebrem la 51a edició de la proclamació del Terrassenc de l’any. Aquest guardó distingeix a persones que, per la seva trajectòria cívica, han destacat en el món de la cultura, l’art, l’esport, la beneficència… i que han mostrat una capacitat altruista, de compromís, de perseverança i de generositat amb els altres. 

Els Terrassenc de l’any d’aquest 2021 són MÀngels Busom i Olivella , MJesús Comellas i Carlió  i Jordi Grau i Martí.

L’acte ha compatat amb el ball solemne de l’Àliga de Terrassa i l’actució del Cor Jove del Cor Montserrat.

En Domènec Ferran, la Montserrat Gorina i en Josep Rull, terrassencs de l’any 2019, han pogut retrobar-se i fer-se la fotografia conjunta que no van poder fer-se en l’anterior edició. Un moment molt emotiu.

Enhorabona a tots i a totes!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *