Inauguració dels actes del 60è aniversari de l’Esbart Egarenc del Social.

L’Esbart Egarenc ha inaugurat  l’any del 60è aniversari en un acte institucional el divendres dia 26 de gener, data exacta del dia que l’Esbart Egarenc es va fundar ja fa 60 anys.

En l’acte d’inauguració hi han assitit l’Alcalde de Terrassa, Alfredo Vega, i regidors i regidores de l’Ajuntament de Terrassa dels grups de TeC, ERC i Pdecat. S’han pogut sentir els discursos de Laia Miranda, presidenta de l’Esbart Egarenc que ha agraït la tasca dels fundadors i de tots els que han passat per l’Esbart Egarenc per transmetre la il·lusió de seguir amb aquest projecte, Ricard Figueras president del Social, que ha repassat la història del col·lectiu i d’Alfredo Vega, Alcalde de Terrassa, que ha felicitat a l’Esbart Egarenc per ser un dels grups de cultura popular més importants de la ciutat.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *