50a edicició de l’acte de proclamació del Terrassenc de l’Any

Celebrem la 50a edició de la proclamació del Terrassenc de l’any. Aquest guardó distingeix a persones que, per la seva trajectòria cívica, han destacat en el món de la cultura, l’art, l’esport, la beneficència… i que han mostrat una capacitat altruista, de compromís, de perseverança i de generositat amb els altres. 

Enguany ha estat una celebració molt emotiva i plena de records cap les més de 200 persones distingides amb aquest guardó. Els Terrassenc de l’any d’aquest 2018 són Miqui Giménez Molina, Margarita Fabregat Romera i Mariona Torredemer Taló.
Enhorabona a tots!
Per commemorar aquest aniversari del certàmen, l’Àliga de Terrassa ha homenetjat els guardonats amb la seva dansa. L’Esbart Egarenc ha posat la cirereta d’aquesta celebració amb una gran actuació, per cloure l’acte celebrat al Teatre Principal.
El sopar de celebració del guardó ha tingut lloc al Restaurant El Cultural. El pastisser Joan Sáez a elaborat unes postres espectaculars per a l’ocasió.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *