Un cicle nadalenc diferent

Enguany celebrem un cicle nadalenc atípic, adaptat al moment actual que Terrassa i el Social estem vivint.

Encetàvem  aquest cicle nadalenc amb la inauguració del pessebre de l’entitat , en aquesta ocasió, sense el tradicional concert de la coral Lamardebé.

El nostre estimat patge Xiu-Xiu ha fet la seva 70a arribada a la ciutat per rebre als infants i donar-los  més il.lusió i esperança que mai. Els nens i nenes de Terrassa han estat els veritables herois i heroïnes d’aquesta pandèmia que ens ha tocat viure, ha fet molta bondat de la bona!

No hem pogut celebrar les tradicionals sessions de quinto, però hem volgut mantenir l’esperit d’aquest joc tan terrassenc i tan socialero, amb dues sessions virtuals que han fet gaudir a moltes famílies des de casa.

I, finalment, hem tingut la visita de SSMM els Reis d’Orient d’una manera especial. No ha estat possible fer la tradicional cavalcada pels carrers de la ciutat, però hem fet l’impossible perquè els infants no es quedessin sense la nit més màgica de l’any. Els Reis han visitat set escoles de Terrassa per poder saludar i escoltar els desitjos de petits i grans.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *